Wij

WIJ

I tre amici, Johan, Mark & Martin. Met altijd al een liefde voor koffie en lekker eten. We komen niet voor niets uit het bourgondische Brabant!

In het mooie Italië, op een terras in het Toscaanse Campiglia Marittima, genietent van een heerlijke cappuccino, met een heerlijk volle smaak. Hadden we deze maar in Nederland! De eigenaar van het barretje had de contacten binnen een dag voor ons geregeld. 

Terug in Nederland worden de koffiebonen al snel geleverd en verkocht bij De Slijter in Vught, waar Johan eigenaar van is. Hij biedt klanten aan te proeven, en zo gaan de eerste zakken over de toonbank.

Door het uitbreken van het Coronavirus (Covid-19) in 2020 is de hobby uitgegroeid tot het eigen merk "CAFFÈ BARISTA". Johan had zijn gedachten gezet om voor een lange periode naar Italië gaan, om te genieten van het heerlijke Italiaanse Toscane, en om daar zijn eigen olijfgaard te verzorgen. Het inreisverbod gooide zijn plannen in de war. Martin, werkend als privé-chauffeur voor vele internationale cliënten en CEO's zat zonder opdrachten thuis. En nutteloos thuis zitten is geen optie. Voor beide geldt, je bent ondernemer en zoekt iets om te doen en mensen blij te maken.

Tijd voor actie! letterlijk DE MARKT op, met de mobiele Espesso-bar, mensen te laten genieten van onze overheerlijke koffie. We zoeken er nog iets lekkers bij. Bij toeval werd dit de STROOPWAFEL, want dat gaat super samen met koffie en ruik je over de gehele markt. Natuurlijk moet die Stroopwafel ook weer de lekkerste zijn! Ook de Cannoli werd er aan toegevoegd. Een kleine Siciliaanse delicatesse. Verkrijgbaar in verschillende smaken, die je niet mag missen naast je heerlijk bakje koffie, cappuccino, espresso.

En Mark, Is heel actief in z'n vrije tijd met ouderen en heeft een passie om gasten smakelijk te verwennen. Thuis maakt hij de heerlijkste koffies en taarten. Een echte barista en koekenbakker!

We zien je graag op een van onze Markt Locaties.

 

STANDPLAATSEN

Donderdag: Weekmarkt Vught, Moleneindplein (Voor Jumbo & Oogwereld Ebbing)

Zondag: Zondagmarkt 's-Hertogenbosch, Markt (Voor Hema)

 

OP LOCATIE

Natuurlijk is onze mobiele Espresso-bar, Stroopwafelkraam ook te boeken voor een zakelijk evenement of open-dag, of  een privé feestje, bruiloft of andere gelegenheid. Bel ons gerust voor de mogelijkheden.